İtalya'da Alışveriş


İtalya'da Alışveriş.
Roma , Moda ve Outlet Merkezleri..

Özellikle Roma'da alışveriş yapmak için çok büyük yerler vardır. Via Condotti 'de tasarımcı mağazaları ağırlıktadır ve haliyle fiyatlar oldukça tuzludur. Ama uygun fiyata bulabileceğinniz moda tasarımcıları da bulabilirsiniz.

Roma'nın tarihi merkezi içerisinde bulunan, uygun fiyata bulabileceğniz moda tasarımcılarının yanı sıra, sadece birkaç kez giyilmiş elbiseleri satan mağazalar da bulunur. Uygun fiyata giysi bulabileceğiniz adresler, Governo del Vecchio ve Corso Vittorio Emanuele II ile Piazza Navona ve Campo de Fiori nin özellikle batı kısmında bulunuyor.



Mutlaka görmeniz gereken mağazalar, Via del Governo sokağındaki Vestiti Usati Cinzia ile Corso Vittorio Emanele II deki Antonella e Fabrizio mağazalarıdır
Gente görmeniz gereken en önemli store lardan birisi, ve tabii ki Via Frattina, İspanyol merdivenleri civarında kolayca bulabileceğiniz yerler. Cola di Rienzo daki kendilerine ait outletlerine mutlaka uğrayın.

Roma'nın varoşlarında görülmeye değer outletler var.EUR bölgesinde Güney Castel Romano(Castelli Romano Outlet), outlet merkezleri McArthurGlen zincirinin bir parçası olan outlet mağazı mevcut. Castel Romano Dolce e Gabbana dahil olmak üzere 110 outlet butikler, Roberto Cavalli, La Perla, Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Calvin Klein, Valentino, ve daha fazlası bulunuyor.

Ayrıca güneyinde Roma, Napoli doğru karayolundaki Valmontone Fashion Outlet, Fashion District zincirinin bir parçasıdır. Valmontone Bottega Veneta, Adidas, Byblos, Frette, Valleverde ve İtalyan ve uluslararası tasarımcılar tarafından diğer butikler onlarca dahil olmak üzere yaklaşık 200 tasarımcı noktası vardır. Eğer bir araba olmadan Roma'da iseniz, Valmontone salı, cumartesi ve pazar günleri kendi mağazalarına bir servis otobüsü sunar. Via Marsala, 29 at Termini tren istasyonu yakınında servis Pick up. Biletler 5 € 'a Terracafé den temin edilebilir.

  

Roma'da konaklama seçenekleri için TourAdv web sitemizi inceleyebilirsiniz.